12 / 2019

Staldkøkkenet åbnes af Københavns Kultur- og fritidsborgmester Franciska Rosenkilde d. 7. februar 2020 kl 15. Læs mere om arrangementet og tilmeld dig her. Staldkøkkenet åbner i Københavns Grå Kødby ved siden af madinnivationshuset CPH Food Space. Staldkøkkenet er en unik moderne bygning i det gamle slagterkvarter med store glasfacader ud til både Staldgade og Slagtehusgade. 

10 / 2019

Jeg vil gerne skabe et åbent, nysgerrigt og videns producerende fælleskab, der arbejder i praksis med at skabe et socialt, miljømæssigt og økonomisk bæredygtigt madsystem, der kan skubbe til madkultursudviklingen.

08 / 2019

En historie om madiværksætteren MOSH by Fanno, som jeg har været mentor for i CPH Food Space. Læs artiklen her: Mosh på DR.dk Besøg MOSH by Fanno i Torvehallerne og følg MOSH på facebook, instagram og web.

08 / 2019

En historie om madiværksætteren Fonda CPH, som jeg har været mentor for i CPH Food Space. Læs artiklen her: Fonda på DR.dk Find og følg Fonda på facebook, instagram og web.

07 / 2019

I uge 28 satte Go’ Morgen Danmark fokus på iværksætteri, og jeg var ekspert. Jeg mødte en masse danskere, der kom til Go’ Morgen Danmark og præsenterede ideer, som de drømte om at leve af. På live tv gav jeg dem feed back på deres ide og gode råd til at komme videre.

07 / 2019

POV BUSINESS // VIRKSOMHEDSPORTRÆT – Bundlinjer og vækst er blevet ensporet erhvervslingo med en stædig forankring i økonomi. Men hvorfor får den slags begreber os automatisk til at tænke på penge? Gastroiværksætteren Mia Maja Hansson Frederiksen  fra Kitchen Collective fortæller Marie Sainabou Jeng, hvordan hun kæmper for at gøre vækst til et subjektivt begreb og give plads

07 / 2019

Jeg er med i Chris og Kris’ podcast, der formidler madoplevelser i øjenhøjde. Jeg fik æren af at være deres første gæst eller deres første vært, da jeg tog dem med på H15 og spise.

07 / 2019

Berlingske skriver om, hvordan vi i programmet Greater Copenhagen Food Start Up sammen med vores gode samarbejdsparterne Coop Crowdfunding og Irma arbejder for, at fødevare-startups får kortere vej fra idé til hyldeplads. Læs artiklen her.

06 / 2019

Jeg er med i en podcast! Analisa Winther har interviewet mig til hendes publikation Nordic Foodtech. Det var et sjovt interview at lave, da det tvang mig til at se mit eget virke i perspektiv til branchen som helhed.