Vi afholder workshops og underviser i, hvordan man fører gode ideer ud i livet. Vi driver acceleratorprogrammer, hvor vi giver ambitiøse food start ups kontorplads i CPH Food Space med en tilknyttet mentor, tilfører en masse ekspert hjælp ude fra og giver dem mulighed for at blive en del af vores stærke netværk i CPH food Space.

Jeg er partner i projektet og medudvikler indhold sammen med min gode kollega Martin Bregnballe. Jeg er også mentor for food start ups og underviser på workshops.

Gennem programmet møder jeg så mange inspirerende madiværksættere, og hver dag lærer jeg fra dem om økonomisk, menneskelig og miljømæssig bæredygtighed

Vi har samlet gode partnere omkring projektet, der stiller gode muligheder til rådighed for madiværksætterne. Koalition KBH bistår fx med at lave kommunikationsstrategier. COOP Crowdfunding bistår med et crowdfunding forløb til alle acceleratordeltagere, og dem der kommer i mål med kampagnen får mulighed for at teste salg af varer i 45 Irma butikker i samarbejde med Raahandel.

Hjemmeside

Accelerator Deltagere