Om Mia Maja

Jeg er en madpirat, der lever for at skabe en mere mangfoldig og bæredygtig madkultur med sunde virksomheder og mennesker, der har det godt. 

Jeg arbejder for at erstatte den kapitalistiske succesdefinition med et bæredygtigt alternativ: en grøn, inkluderende og fællesskabsorienteret bundlinje.

Jeg er et kæmpe madøre og iværksætter, der har gjort forretning ud af at hjælpe andre madiværskættere igang.

Jeg har i 5 år arbejdet med madiværksætteri og madudvikling. Jeg er stifter, medstifter, udvikler, iværksætter af:

  • Kitchen Collective – delekøkken for madiværksættere
  • Street Food om Søerne – En madfestival, der giver madiværksættere en testplatform til at validere koncepter
  • CPH Food Space – madinnovationshus i Kødbyen, der bl.a. rummer et kontorfælleskab for madiværksættere
  • Greater CPH Food Start Up, der kompetenceløfter 300 madiværksættere gennem undervisning og et acceleratorprogram over tre år.
  • Staldkøkkenet – Et madlaboratorium i Kødbyen, der består af moderne køkkener, der danner en åben og nytænkt ramme om alt fra maduviklingsaktiviteter til workshops, møder, konferencer og iværksætteri. 

Jeg har gennem de sidste 5 år mødt mere end 600 madiværksættere, og hver dag lærer jeg fra dem om økonomisk, menneskelig og miljømæssig bæredygtighed.

Pirateri handler om: At tale sin egen agenda ind i sine samarbejdspartneres. Det handler om at spille hinanden gode. Pirater tager risiko, sætter handling over snak, møder mennesker med tillid og husker at være generøs – ALTID generøs. 

Jeg lever gennem fællesskaber, tror på samarbejde og synergi, og bygger forretninger på deleøkonomi og kooperativ organiseringer.

Mia Maja CV