Kitchen Collective er en praktisk kulinarisk rugekasse, hvor gastronomiske idéer kan afprøves, udvikles og produceres i mindre skala.

Kitchen Collective hjælper gastronomiske iværksættere med at gøre deres ideer spiselige ved at tilbyde fleksible produktionsfaciliteter og unikke salgsmuligheder.

Vi hjælper Street Food’ere, alternative catere og produktudviklere.

Kitchen Collective er et inkluderende produktions og salgsfælleskab for gastronomiske iværksættere og andre virksomheder med interesse for understøttelsen af den gastronomiske udvikling. 

Kitchen Collective vil fremme bæredygtigt iværksætteri via fælleskab, samarbejde og samhandel.

Smag på Københavns madiværksætteri med Kitchen Collective. Vi bistår med at finde dem, der skal lave med til konferencer, selskaber og andre private og kulturelle begivenhed.

Madiværksætteriet er for tiden krydret med: Plantebaseret kost, nye former for læskedrikke, cirkulær økonomi og bæredygtighed.

Emily er vildt god til at formidle komplekst viden om fødevarelovgivningen og egenkontrol til madiværksættere, så det er håndgribeligt for dem at arbejde videre med selv. Emily er virkelig disciplineret og tager ansvar for at få planlagt sit arbejde, så hun altid kommer i mål med det, hun har sagt, hun vil opnå. Jeg beundrer Emily for hendes ro, og hendes mod til at kunne mærke efter og være bevidst om, hvad hun kan og turde udforske, hvad hun vil. Emily er aldrig bleg for at kaste sig ud i noget nyt og altid klar til at spørge om hjælp, når hun har behov for det.


Maria er vildt god til at tage værtskab for de mange madiværksættere, der benytter køkkener i Kitchen Collective. Maria forstår at møde dem i øjenhøjde og hjælpe dem lige der hvor de har brug for det. Maria er den bedste til at organisere, koordinere og afvikle events, hvor der er planlagt ned til mindste detaljeringsgrad, så intet går tabt. 

Jeg beundrer Maria for hendes uovervindelige drive og hendes evne til aldrig at stoppe noget arbejde, før det er færdigt. Maria kan levere resultater på de timer, hvor vi andre var gået omkuld for længst.

Hjemmeside

Facebook

Instagram