Kitchen Collective søger kernekollega med ansvar for køkken, iværksættere og værtskab

Kitchen Collective er et demokratisk, deleøkonomisk og dagsordensættende madiværksætterhus, der sætter scene til madiværksætteriet, fordi vi tror på, at madiværksættere er fyrtårne for velsmagende løsninger på et sundere og mere bæredygtigt madsystem. 

Vi er et inkluderende madiværksætterhus med delekøkkener, event og venue, butik og viden og formidling midt i det pulserende Kødbyen i København.

Corona har været en god mulighed for at stille skarpt på, hvad Kitchen Collectives virke består af. Det giver anledning til at realisere ny strategi med et helt nyt hold af kolleger, og vi leder derfor nu efter den første kernekollega til at starte denne rejse. 

Kitchen Collective er stiftet af Mia Maja

Jeg er en madpirat, der lever for at skabe en mere mangfoldig og bæredygtig madkultur med sunde virksomheder og mennesker, der har det godt. 
Jeg er et kæmpe madøre og iværksætter, der har gjort forretning ud af at hjælpe andre madiværskættere igang. Jeg lever gennem fællesskaber, tror på samarbejde og synergi, og bygger forretninger på deleøkonomi og kooperativ organiseringer.

Jeg sætter virksomhedens visionære retning, er mentor og rådgiver for forskellige iværksættere og underviser i bæredygtigt iværksætteri på alt fra højskole til universitet. 

Kitchen Collective består af

Vi leder efter den kollega, der vil løfte og udvikle vores arbejde med at drive delekøkken, event og venue.

Arbejdsområder

Du er

Rammer

I Kitchen Collective beror vores arbejdsliv på tillid og omsorg og vi har 4dages arbejdsuge. Vi går på arbejde til dagligt i Kitchen Collective og CPH Food Space i Kødbyen, hvor vi deler køkken med 14 kitcheneurs og kontor med 50 andre ligesindede personer, der arbejder i og rundt om madens verden. 

Er du interesseret?

Hvis Kitchen Collective er noget for dig, så send en motiveret ansøgning og dit cv til Mia Maja på miamaja@kitchencollective.dk senest 8. juni. 2021. Du kan kontakte Mia Maja på mail eller ringe på 25327996, hvis du har nogle spørgsmålet til arbejdet. Kitchen Collective gennemgår lige nu en transformation med realisering af ny strategi, hvorfor hjemmeside ikke er retvisende for Kitchen Collectives profil.