Erfaringerne fra mit arbejde med madiværksættere har gjort mig i stand til at skabe læringsmiljøer og som underviser har jeg fået lov til at dele ud af min viden på Aalborg Universitet, Professionshøjskolen Metropol og Hotel & Restaurantskolen. Jeg er højskolelærer på Suhrs Højskole og ekstern lektor på Københavns Universitet.

om livet som iværksætter, hvordan jeg har startet 3 virksomheder for 0kr udelukkende skabt på organisk vækst. Jeg fortæller om madudviklingen i København, der inden for de seneste par år har oplevet et boom af opblomstringen af nye madvirksomheder. Jeg fortæller om, hvordan innovationer opstår fra underskoven af dansk madiværksætteri, og hvilke trends der florerer blandt madiværskættere i København, og hvad der kendetegner de succesfulde madivæksættere. 

og sparrer med madiværksættere om, hvordan de finder ind til kernen af, hvilken virksomhed de skal være, og hvordan de bedst kommer i gang. Jeg udvikler nye virksomheder med grundlag i: værdien i at dele ideer, åbne op for alle, samarbejde, engagere forbruger fra et meget tidligt stadie, lære og derigennem kortlægge strategi. Jeg tror på, at det enkelte menneske er drivkræften bag en hver virksomhed, så mit udgangspunkt i samtalerne er altid mennesket frem for markedet. 

Om alt fra udvikling af events, erhvervsfremme og madkultursudvikling. Jeg drives af projekter, der bygges på et solidt økonomis fundament, og som fremmer menneskelig og miljømæssig bæredygtighed.